Rezervari Carte de oaspeti

Camere

Stilul constructiei este o impletire de rustic si modern, creand o amosfera intima de cabana dar avand totodata toate facilitatile ultramoderne necesare. Aici veti gasi servicii complete, in conditii deosebite, la preturi accesibile.

Facilitati de cazare la pensiunea Valea Cetatii in Rasnov:

Ora de luare in primire a camerei: incepand cu 13:00 .
Ora de predare a camerei: cel tarziu la ora 11:00 dimineata.

Va rugam sa ne anuntati in cazul in care ajungeti dupa ora 15:00 .In cazul in care nu ajungeti pana la ora 15:00 si nu anuntati rezervarea va fi anulata.

IMPORTANT!!!!!!!!!: Rezervarea NU ESTE VALABILA fara confirmarea telefonica sau prin e-mail din partea pensiunii!!!!!!!!!!!!!!

IMPORTANT!!!!!!In perioada festivalului ROCKSTADT preturile vor diferi de cele afisate pe site.Pentru info va rugam sa ne contactati la nr.de telefon afisate pe site!

IMPORTANT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!In perioada SARBATORILOR,ANULUI NOU SAU A DIVERSELOR FESTIVALE care se organizeaza in Rasnov sau in apropierea Rasnovului exista posibilitatea ca tarifele sa nu fie cele afisate pe site.Pentru informatii va rugam sa ne contactati la nr.de telefon afisate pe site.Va multumim pentru intelegere si va asteptam.

 

Ratingul clientilor: 4.7 / 5
(clic penru a vota)